FOOTBALL WITH LOVE TONIGHT...

SUKKERBOMBEN!

Hej søde læsere!

I fredags var jeg hjemme hos Rasmus. Vi hyggede foran tv’et og spist god mad. Efter vi havde spist bagt jeg en kanel kage, som smagte himmelsk!!. Nu hvor vejret er så kedeligt her til aften, synes jeg derfor jeg vil dele denne fantastiske opskrift med jer. Jeg vil lige gøre jer opmærksomme på, at det er en rigtig sukkerbombe, men man må jo godt nogle gange;). Det gode ved den er, at den er rigtig blød og svampet i selve kagen, og den kan holde i flere dage, da den ikke bliver tør.

12021735_10207669758204936_1996797087_n

12022011_10207669756244887_371136043_n

12022976_10207669756284888_842198774_n

12023265_10207669756084883_1538484424_n

12007039_10207669756364890_941197934_n

12021735_10207669756524894_1442730709_n

kanel kagen:

  • 125 g smeltet smør/magarine
  • 400 g sukker
  • 400 g mel
  • 4 tsk kanel
  • 2 tsk natron
  • ½ l kærnemælk

Glasur:

  • 50 g smeltet smør
  • 250 g flormelis
  • 2 tsk vaniliesukker
  • 1 spsk kakao
  • 4 spsk varm kaffe

Fremgangsmåde

Pisk alle ingredienserne til dejen sammen i en skål, og hæld det i en smurt bradepande/ovnfast fad.

Bag kagen ved 200 grader i ca. 30-45 min. alt afhængig af, hvilken form, der bruges.

Pisk alle ingredienserne til glasuren sammen, og kom det oven på kagen, når den er bagt – gerne inden den er helt afkølet.

Bon appétit! Kys for nu! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOOTBALL WITH LOVE TONIGHT...