SUKKERBOMBEN!
Hej søde læsere!
I fredags var jeg hjemme hos Rasmus. Vi hyggede foran tv’et og spist god mad. Efter vi havde spist bagt jeg en kanel kage, som smagte himmelsk!!. Nu hvor vejret er så kedeligt her til aften, synes jeg derfor jeg vil dele denne fantastiske opskrift med jer. Jeg vil lige gøre jer opmærksomme på, at det er en rigtig sukkerbombe, men man må jo godt nogle gange;). Det gode ved den er, at den er rigtig blød og svampet i selve kagen, og den kan holde i flere dage, da den ikke bliver tør.
kanel kagen:
- 125 g smeltet smør/magarine
- 400 g sukker
- 400 g mel
- 4 tsk kanel
- 2 tsk natron
- ½ l kærnemælk
Glasur:
- 50 g smeltet smør
- 250 g flormelis
- 2 tsk vaniliesukker
- 1 spsk kakao
- 4 spsk varm kaffe
Fremgangsmåde
Pisk alle ingredienserne til dejen sammen i en skål, og hæld det i en smurt bradepande/ovnfast fad.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 30-45 min. alt afhængig af, hvilken form, der bruges.
Pisk alle ingredienserne til glasuren sammen, og kom det oven på kagen, når den er bagt – gerne inden den er helt afkølet.
Bon appétit! Kys for nu! <3
Ingen kommentarer endnu